Skip to content

TESTIMONI HASNURI LOVERS : RAYA EDITION

by Admin Hasnuri 23 Nov 2022 0 Comments

Malam 2 Mei semua rakyat Malaysia dikejutkan dengan pengumuman oleh Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Tan Sri Syed Danial Syed Ahmad yang memberitahu Raya Aidilfitri jatuh pada esoknya.

Dahlah 2 tahun tak beraya dikejutkan pula dengan Raya tiba-tiba , Min confirm uollss huru hara malam tu, betul tak?
Ada yang ketupat pun tak anyam lagi , ada yang ayam pun tak beli lagi...
Sampaikan semua kedai pun habis jual ayam, iyalah uolls ayam pun terkejut tau bukan orang je hehehehe.

Bukan itu je, Min yakin ada yang baju raya pun tak sempat beli lagi..
Fuhh ini lagi huru-hara.

Tapi apa pun yang berlaku, kita kenalah bersyukur sebab tahun ini kita dapat beraya dengan sanak-saudara di kampung selepas dua tahun raya tak jumpa dorang disebabkan oleh PKP.
Kita kena yakin apa yang berlaku di akan ada manisnya nanti..
Hadap jelah semuanya dengan tenang.

Min yakin Raya tahun ni walaupun Kalut semua mesti gembirakan...
Duit raya pun mesti dah beribu kan? eh ye ke hahahah
Gambar OOTD pun semua cun melecun je Min tengok.. Sampaikan tak menang tangan Min nak repost gambar uolls dekat IG & FB tau.

So sebenarnya untuk blog kalini Min nak share Testimoni Hasnuri Lovers versi Raya.

Gambar yang dekat bawah ni semua gambar yang uolls tag HasnuriHQ di Instagram & Facebook.
Min post ni untuk share dekat korang semua betapa cantik and trendy nya Koleksi Raya Hasnuri untuk syawal kalini.


NAVY BLUE


Sedondon satu keluarga menjadi momen yang sangat bahagia untuk sesetengah keluarga macam keluarga bahagia ni.
Keluarga bahagia ini menggayakan Kurta Wafiy & Kurung Qaireen. Dan untuk si kecil molek ni pula menggayakan Kurung Qeela. Semuanya in code Navy Blue.


YELLOW

Warna kuning ada yang kata mampu menampakkan wajah seseorang kelihatan ceria dan gembira.
Betul kata orang itu, tengoklah wajah ceria keluarga ni terpampang senyuman yang indah di wajah mereka.
Keluarga ini menggayakan Baju Melayu Kashaf dan Kurung Clara in code yellow.


BLUE GREY

Warna yang jarang ya orang pakai buat raya, tapi keluarga ini buat pilihan yang sangat tepat untuk pakai warna ini pada syawal ini. Warna yang lain daripada lain buatkan keluarga ini lebih menyerlah berbanding keluarga lain. Keluarga ini menggayakan Baju Melayu Jebat & Kurung Mini Doll in code Blue Grey.


MERAH

Warna merah mampu menampakkan seseorang kelihatan berani dan menyerlah macam tema keluarga ini.
Nak meriah macam keluarga ni kenalah pakai baju Kurung Misha macam ibu dan anak yang cantik ini.


MIDNIGHT BLUE

Terpampang senyuman di wajah keluarga ini sebab dapat pakai koleksi Raya Hasnuri yang cantik dengan material premium cotton. Harga sangat berpatutan tetapi dapat material yang bestt sangat!
Koleksi family ni pakai adalah Baju Melayu Yusoff dan Kurung Nuri in code Midnight Blue.


PINK

Warna yang sangat sweet, bila pakai auto nampak manis dan ayu macam family comel ni...
Jadi family ni nampak sangat sweet dan comel sebab mereka pakai Baju melayu Jebat & Kurung Mini Doll in code Rouge Pink.
Tengok dalam gambar pun cantik kan, bayangkan kalau uolls pakai.. fuhhh confirm cantik & Perfect!


Akhirnya sampai disini saja perkongsian blog untuk kalini, ini antara gambar Hasnuri Lovers yang bertuah untuk kami share kepada pembaca blog kami. Jutaan terima kasih kepada Hasnuri Lovers yang sudi berkongsi gambar OOTD raya mereka yang cantik dengan kami.
Kami sangat hargai.

Kalau anda sedang mencari baju untuk OPEN HOUSE,BRIDESMAID,SEDONDON & sebagainya boleh singgah ke www.hasnuri.com untuk dapatkan koleksi kami yang trendy & stylish pada harga yang sangat berpatutan.