Skip to content

SEDONDON HASNURI : CIKGU EDITION

by Admin Hasnuri 23 Nov 2022 0 Comments

Kebahagiaan sebenar sebuah jenama ada lah bila dapat melihat pelanggan memakai koleksinya dimana-mana .
Lagi ramai yang pakai, lagi meriah orang kataa.

Begitu juga dengan kisah Hasnuri Lover kita ini.
Hasnuri Lovers ni datang ke butik Hasnuri Paradigm Mall JB hanya untuk mendapatkan 61 pasang koleksi Hasnuri.
Koleksi Hasnuri yang dibeli oleh Hasnuri Lovers adalah Koleksi Kurung zaleha.


Code warna yang menjadi pilihan pelanggan ini adalah Dark Maroon.



Min pun terkejut tau bila dapat tahu story ni, Sebabnya 61 tu semuanya design dan warna yang sama.
Biasanya orang sedondon 10 hinggan 5 orang tapi kalini sampai 61 orang, WOWW!!

Min pun tanya lah Hasnuri Lovers ni untuk apaa kan beli banyak-banyak macam ni …|
Dan rupa-rupanyaaaaaaaaaa…

Hasnuri Lovers ni merupakan seorang guru sekolah di SK Putra Utama, Bandar Putra. Kulai.
Tujuan Cikgu ini membeli baju 61 pasang ini adalah untuk pakai sedondon sewaktu Majlis Persaraan Guru Besar sekolah itu.

AMAZING!!! kan uolllss.
tak sangka ramai-ramai cikgu boleh bersatu hati nak pakai koleksi Hasnuri.
Bayangkan betapa banyak Jenama baju lain di luar sana, Tapi cikgu-cikgu ini memberi kepercayaan kepada Hasnuri.

Kami suka Kurung Zaleha keluaran Hasnuri ni disebabkan oleh materialnya yang sangat selesa.
Dan bukan itu sahaja designnya pun sangat simple dan minimalis.
Sesuai untuk pakai di sekolah.

-CIKGU SK PUTRA UTAMA

Min nak tunjuk sikit beberapa details Kurung Zaleha yang menjadi kegemaran ramai cikgu ini sebelum Min kongsikan Testimoni Sedondon Cikgu -Cikgu SK PUTRA UTAMA.

 

             

KURUNG ZALEHA | DARK MAROON
Kurung Zaleha direka khas untuk wanita agar tampil cantik dengan gaya moden klasik yang sesuai untuk semua lapisan umur di samping dapat menutup aurat dengan sempurna.

 

Material: High Quality Heavy Como Crepe 

Saiz : SS ‚Äď XXL¬†

Design baju : Design terkini menggunakan potongan kurung moden pesak gantung yang cantik menampakkan ilusi tinggi.

Design kain : Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing dengan pinggang fully getah

 

 KEISTIMEWAAN KURUNG ZALEHA 

 

     

 

Details Kurung Zaleha


Baiklah seterusnya sis nak share dekat uolls Testimoni Yang diberi oleh cikgu-cikgu di SK PUTRA UTAMA sewaktu Majlis Persaraan Guru Besar sekolah itu.

Gambar sewaktu pengambilan baju sedondon di Butik Hasnuri Paradigm Mall JB.

Terima kasih cikgu kerana beli dengan Hasnuri.

Terima kasih cikgu kerana percaya yang Hasnuri mampu bagi keselesaan yang maksimum kepada si pemakai.

Baju sedondon siap dibungkus dengan kemas dan teratur <3


Itulah cerita yang sangat AMAZING tentang cikgu-cikgu SK PUTRA UTAMA ini.
Sanggup mengeluarkan kos yang banyak semata-mata untuk pakai sedondon dengan cikgu sekolah itu.
Kami di Hasnuri sangat berasa bangga dan bersyukur kerana cikgu-cikgu SK PUTRA UTAMA memberikan kepercayaan yang tinggi pada kami.
Percaya yang kami akan memberikan material yang paling selesa dan lembut untuk Hasnuri Lovers.

Akhir kata, Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.
Setiap rekaan akan kami perinci bagi memastikan koleksi kami memberikan apa yang dimahukan oleh Hasnuri Lovers.

Sekiranya ada guru atau sesiapa sahaja yang ingin memakai sedondon yang ramai macam cikgu-cikgu ini boleh dapatkan Koleksi Hasnuri di www.hasnuri.com

Terima kasih atas kesudian membaca blog ini.
Semoga berjumpa di blog seterusnya. Bye & Assalamualaikum…

 

Kami suka Kurung Zaleha keluaran Hasnuri ni disebabkan oleh materialnya yang sangat selesa.
Dan bukan itu sahaja designnya pun sangat simple dan minimalis.
Sesuai untuk pakai di sekolah.

-CIKGU SK PUTRA UTAMA

Min nak tunjuk sikit beberapa details Kurung Zaleha yang menjadi kegemaran ramai cikgu ini sebelum Min kongsikan Testimoni Sedondon Cikgu -Cikgu SK PUTRA UTAMA.

 

             

KURUNG ZALEHA | DARK MAROON
Kurung Zaleha direka khas untuk wanita agar tampil cantik dengan gaya moden klasik yang sesuai untuk semua lapisan umur di samping dapat menutup aurat dengan sempurna.

 

Material: High Quality Heavy Como Crepe 

Saiz : SS ‚Äď XXL¬†

Design baju : Design terkini menggunakan potongan kurung moden pesak gantung yang cantik menampakkan ilusi tinggi.

Design kain : Potongan kain lipat batik yang menampakkan ilusi tinggi dan langsing dengan pinggang fully getah

 

 KEISTIMEWAAN KURUNG ZALEHA 

 

     

 

Details Kurung Zaleha


Baiklah seterusnya sis nak share dekat uolls Testimoni Yang diberi oleh cikgu-cikgu di SK PUTRA UTAMA sewaktu Majlis Persaraan Guru Besar sekolah itu.

Gambar sewaktu pengambilan baju sedondon di Butik Hasnuri Paradigm Mall JB.

Terima kasih cikgu kerana beli dengan Hasnuri.

Terima kasih cikgu kerana percaya yang Hasnuri mampu bagi keselesaan yang maksimum kepada si pemakai.

Baju sedondon siap dibungkus dengan kemas dan teratur <3


Itulah cerita yang sangat AMAZING tentang cikgu-cikgu SK PUTRA UTAMA ini.
Sanggup mengeluarkan kos yang banyak semata-mata untuk pakai sedondon dengan cikgu sekolah itu.
Kami di Hasnuri sangat berasa bangga dan bersyukur kerana cikgu-cikgu SK PUTRA UTAMA memberikan kepercayaan yang tinggi pada kami.
Percaya yang kami akan memberikan material yang paling selesa dan lembut untuk Hasnuri Lovers.

Akhir kata, Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.
Setiap rekaan akan kami perinci bagi memastikan koleksi kami memberikan apa yang dimahukan oleh Hasnuri Lovers.

Sekiranya ada guru atau sesiapa sahaja yang ingin memakai sedondon yang ramai macam cikgu-cikgu ini boleh dapatkan Koleksi Hasnuri di www.hasnuri.com

Terima kasih atas kesudian membaca blog ini.
Semoga berjumpa di blog seterusnya. Bye & Assalamualaikum…

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Login