Skip to content

OUR BEAUTIFUL BUNGA RAYA

by Admin Hasnuri 23 Nov 2022 0 Comments

Blouse & Skirt Bunga Raya direka khas buat penggemar blouse mini dan skirt kembang agar tampil cantik selalu dengan gaya kasual moden dan menyerlahkan aura wanita masa kini.


Alaaaa comelnya Hasnuri lovers sorang ni pakai BLOUSE AND SKIRT BUNGA RAYA code Royal Blue. Design ini memang sesuai sangat dijadikan pakaian harian dan mudah digayakan ke semua majlis.
Wahhhh tengok kain bunga raya ini, kembang betul . Feeling-feeling princess gitu. Kalau kain kembang macam ini nak berjalan ke mana-mana pun senang.

Code maroon ini sangat sesuai untuk mereka yang suka kan warna yang gelap, atau warna-warna yang bold macam sis kita sorang ni pakai. Lawa ke lawa ?

Nampak manis je kan sis ini pakai code Vanilla ini , nampak soft je . Design potongan blouse ini menampakkan pemakainya kelihatan tinggi.

Bila beli warna hitam ini , tak payah nak pening-pening fikir tudung apa yang matching dengan baju macam sis kita sorang ini. Tapi apa yang paling best kain baju ini tak mudah berkedut dan mudah digosok.

Walaupun Hasnuri Lovers kita ini pakai warna yang agak terang , jangan risau baju tak jarang sebab Hasnuri menggunakan kain High Quality Heavy Como Crepe .

 

Jadi tunggu apa lagi tu , JOMMM GRABBB blouse & skirt bunga raya ini selagi stock masih ada… Pergi website Hasnuri sekaranggg jugaaa kalau taknak terlepas design cantik ini …