Skip to content

Matchy matchy with your loved one

by Admin Hasnuri 23 Nov 2022 0 Comments

“Sedondon bersama cinta hati dengan Hasnuri Collections”

Biasanya dalam rumahtangga si isteri memang lebih teruja dalam bab-bab baju sedondon ni sebab biasanya si suami ini tak peduli sangat bab-matching-matching ini. Tapi ada yang mengatakan tips rumahtangga kekal bahagia adalah dengan memakai baju sedondon dengan pasangan.

Sebenarnya, kalau suami isteri pakai baju yang sama warna dan sedondon ini nampak romantik je tau. Tak kiralah nak pergi mana pun,tetap pakai baju sedondon . Bukan tunggu raya je baru nak matching-matching.


Sweet betul pasangan ini gayakan Kurta Adam Raya code Dark Pink dan Kurung Princess Aurora code Sweet Pink. Siapa cakap lelaki tak sesuai pakai pink, tengok abang ini kacak je pakai dark pink .. Sweet jee kan ..
                 
Kepada pasangan yang minat warna yang soft dan pastel memang wajib grab Kurung Hanaa dan baju melayu jebat code light green ini. Warna lembut macam ini buat nikah ke tunang pun sesuai kan…

Pasangan ini gayakan Kurta Adam Raya dan Kurung code dark choc. Nampak cantikkan . Sesiapa yang nak nampak lebih langsing boleh grab warna ini sebab warna gelap macam ini dapat memberikan efek langsing kepada pemakainya.

 

Pandai betul pasangan ini pilih warna ash rose untuk Kurta Adam Raya dan Kurung Miss Quroong. Nak pula pose gaya macam tu alaa romantiknyaa lahai.. Sweet kan warna ni

 


Untuk yang ada anak kecil pula macam pasangan ini , memang sesuai sangat lah pakai Kurta adam raya dan Kurta adam raya kids code olive green & kurung mahsuri code moss green sebab warna macam ini kalau terkena kotoran tidak kelihatan sangat. Ye lah anak-anak kecil kan aktif kekadang tertumpah susu lah makananlah . Tapi dengan pakai baju warna ini dah tak perlu risau dah.

Sampai tertidur tidur anak pasangan ini , tapi apa pun jadi ambil gambar tetap ambil gambar .Yelah untuk buat buat kenangan kan. Tapi apa pun memang comel betul lah pasangan ini pose. Nak-nak pula digayakan dengan Kurta Adam Raya & Kurung Lily code Dusty Orange.

Biasanya orang pakai hitam ini sebab nak nampak slim gitu tapi pakai hitam ini juga nampak elegant dan classy tau. Elegant macam pasangan ini yang menggayakan Kurta Malique dan Blouse and skirt bunga raya vaksin code black .

 

Sekali sekala si suami kena lah ikut hasrat si isteri untuk pakai sedondon baru lah rumah tangga kekal bahagia . Haa gitu … Jadi tunggu apa lagi tu ? Cepat-cepat grab baju sedondon sekarang di www.hasnuri.com. Kualiti baju memang tiptop , harga pula memang mampu milik , design pula memang buat korang rambang mata lah