Skip to content

HARI HARI HASNURI BERSAMA PUAN NOORODZIAH

by Admin Hasnuri 23 Nov 2022 0 Comments

Nama diberi Puan Noorodziah MD Ismail, beliau dikurniakan 4 orang anak dan tinggal di Petaling Jaya Selangor. Mula mengenali Hasnuri pada 3 tahun lalu selepas dia pencen sebagai Juruteknik. Perasaan ingin mencuba koleksi hasnuri timbul selepas melihat anak perempuan sulung nya sering membeli baju di Hasnuri setiap bulan. Terus jatuh hati dengan Hasnuri katanya setelah beliau berasa selesa ketika memakai koleksi suit daripada Hasnuri.

Kini dia telah memiliki lebih daripada 20 pasang koleksi Hasnuri dan koleksi yang menjadi kegemaranya adalah Suit Jasmin. Bukan itu sahaja, suami dan anak lelaki nya turut mula menyukai koleksi Hasnuri apabila mereka membeli baju raya sedondon di Hasnuri. Puan Rodziah memilih Hasnuri sebagai baju raya kerana dia percaya Hasnuri mampu menyerlahkan penampilan mereka sekeluarga pada pagi raya.

Puan Noorodziah dan suami tercinta sangatlah suka melancong ke luar negara. Oleh itu, dia memerlukan pelbagai baju yang sesuai untuk dipakai disana. Banyak baju telah dibelinya tetapi Puan Noorodziah tetap memilih koleksi Hasnuri sebagai ‘Outfit of the day‘ disana, kerana baginya design Koleksi Hasnuri yang trendy,bergaya dan selesa ini sesuai dengan cuaca di tempat mereka melancong.

 

Terlalu minat kepada Hasnuri, Puan Noorodziah tidak melepaskan peluang untuk pakai koleksi hasnuri dimana sahaja dia berada. Antaranya ke pasar, hospital,masjid mahupun menghadiri Convocation Puan Noorodziah tetap menggayakan Koleksi Hasnuri.

Dan dibawah ini Min sertakan beberapa Feedback daripada Puan Noorodziah;


“Koleksi Hasnuri Sangat Selesa”

“Koleksi Hasnuri Harga berpatutan
& tak panas”

“Koleksi Hasnuri looks Classy!”
“Suami pun suka”

 

Daripada testimoni dan feedback daripada Puan Noorodziah,dia sangatlah berpuas hati dengan koleksi Hasnuri yang dibeli.
Puan Noorodziah telah membuktikan Koleksi Hasnuri mampu mengubah penampilannya dan keluarganya.


Bagaimana pula dengan anda? Inilah masa terbaik untuk anda tampak berketrampilan dan cantik seperti Puan Noorodziah dan keluarganya.

Dapatkan Baju sedondon yang trendy,comfy and cantik dengan harga sangat berpatutan.
layari www.hasnuri.com

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Login