New -47% KURUNG CIK REBEN - EMERALD GREEN

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha

KURUNG CIK REBEN - EMERALD GREEN

PRODUCT DETAILS

 

 

☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja..
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung Cik Reben tanpa risau. Kain cutting Mermaid yg berzip dibelakang lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Zip dibahagian tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Singsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE SS - XL
Terdapat size dari SS - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan

 

  • Brand: HASNURI
  • Product Code: KURUNG CIK REBEN - EMERALD GREEN
  • Stocks Available: 6
  • RM169.00
  • RM89.00

Select Your Size

Need Help?

Call Us :

+607 882 4575


WhatsApp :

+6011-1020 6765

Hotline Operation Hour:
9.00 am to 6.00 pm (Everyday)

or - Visit HASNURI Showroom

Tags: KURUNG CIK REBEN, EMERALD GREEN