New -41% CIK SITI - CEMENT GREY

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha

CIK SITI - CEMENT GREY

PRODUCT DETAILS

 

KELEBIHAN KURUNG CIK SITI


☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja..

☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..

☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Kain Lipat Batik dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai..

☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas bila diperlukan kerana tidak menggunakan butang sama sekali..

☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takde la lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.

☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan

 

 

  • Brand: HASNURI
  • Product Code: CIK SITI - CEMENT GREY
  • Stocks Available: 12
  • RM169.00
  • RM99.00

Select Your Size

Need Help?

Call Us :

+607 882 4575


WhatsApp :

+6011-1020 6765

Hotline Operation Hour:
9.00 am to 6.00 pm (Everyday)

or - Visit HASNURI Showroom

Tags: CIK SITI, CEMENT GREY, KURUNG MODEN