-47% CIK BUTANG - NUDE BROWN

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha

CIK BUTANG - NUDE BROWN

PRODUCT DETAILS

=======================
APA KELEBIHAN KURUNG CIK BUTANG?
=======================


☑️ CUTTING YANG BEST TERLETAK JER KAT BADAN
Cutting KURUNG MODEN yang berbentuk A Cut… yang berbadan Pear pun selesa pakai baju ni tau!

☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI STYLISH
Rekaan kurung moden plain dengan dihiasi dengan Butang Bungkus yang dijahit kemas di kawasan lengan kiri dan kanan dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat, majlis-majlis rasmi maupun kemana saja.

☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.

☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung Cik Butang tanpa risau. Kain Mermaid yang kemas lebih meyakinkan si pemakai.

☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenuhnya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali. Malah, memudahkan untuk kaum ibu yang nak nenenkan si manja.

☑️ WUDHU FRIENDLY
Zip ditangan baju untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Buka dan Sinsing je sampai siku. hehe.

☑️ SIZE S - XXL
Terdapat size dari S - XXL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan tau

 

  • Brand: HASNURI
  • Product Code: CIK BUTANG - NUDE BROWN
  • Stocks Available: 5
  • RM169.00
  • RM89.00

Select Your Size

Need Help?

Call Us :

+607 882 4575


WhatsApp :

+6011-1020 6765

Hotline Operation Hour:
9.00 am to 6.00 pm (Everyday)

or - Visit HASNURI Showroom

Tags: CIK BUTANG, NUDE BROWN, KURUNG MODEN